Om

Mitt navn er Tone Glamsland og jeg har lenge vært lidenskapelig opptatt av mat og alle gledene det tilbyr. Jeg jobber til daglig med design og foto i en mediebedrift, så matlaging er for meg en del av hobbyen.


For å ta det første først.
Interessen for mat tok til slutt overhånd, og bloggen Spis Drikk Lev så dagens lys. Jeg ville lage en blogg om den gode, ukompliserte og ujålete maten, samt alle opplevelsene rundt.

Våg  å le på kjøkkenet. Matlaging er for meg en av livets store gleder. Jeg tror god mat skaper sunnhet, energi, godt humør og god karisma.  Mer trenger vi ikke for å balansere oss gjennom et liv med både oppturer og nedturer, sorger og gleder.

Dersom du blir med inn i min matverden, skal jeg gjøre så godt jeg kan for å gi deg som leser følelsen av å kjenne den fantastiske duften av nybakt brød, smaken av herlige desserter, friskheten av en nylaget smoothie eller lekre matretter som gir deg vann i munnen. Aller helst ønsker jeg å inspirere deg til å gjøre det samme, uten at det skal være verken vanskelig, tidkrevende eller komplisert.

FOTO: EIRIK ANDRESEN
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s