Laksekaker med creme fraiche

Hver eneste uke lager vi disse fantastiske laksekakene eller lakseburgerne. Det er en utrolig lettvint måte å få i seg laks og barna elsker dem.

Ca. 4 personer

  • 500 gr. laksefilet uten bein og skinn
  • 0,5 rødløk
  • 1 neve dill eller gressløk
  • Salt og pepper
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss lime eller sitronsaft
  • Ca 2 ss creme fraiche
  • 1 cm rød frisk chili. Kan sløyfes.

Kjør alle ingrediensene i en blender. Vil du ha en tvist på smakene, kan du tilsette koriander også.

Stek kakene i god og varm stekepanne med litt olje og smør. La steke i 1-2 minutter på hver side.

Server kakene med avocado og- mangosalat, couscous og eller i hamburgerbrød med salat. Alle mine mangoopskrifter finner du her

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Trine sier:

    Fersk laks, eller kan du bruke fisk som har vært dypfryst?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s