Snøballer

1ny

Hva er vel bedre enn hjemmelaget julekonfekt? Vanskelig, tenker du? Dette er slettes ikke
vanskelig. Gjort i en fei, og både ser, og smaker
himmelsk. Perfekt vertinnegave eller som kosemat i julestria. Prøv da vel!

ca. 20 stk

  • 300 gr marsipan
  • 2 ts cognac
  • 100 gr mørk sjokolade
  • 100 gr hvit sjokolade
  • Litt melis
  • Kokosmasse

Smelt sjokoladene hver for seg. Kna inn cognacen i marsipanen. Bruk litt melis hvis det blir klissete. Del opp i ca. 20 biter eller mer hvis du ønsker det. Trill kuler som du
dypper i den mørke sjoko-laden. La stivne i kjøleskapet. Dypp så i den hvite sjokoladen og ha kjapt over i kokos-
massen.  Sett til avkjøling.ny4

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s