Eplemos av høstepler

Plutselig stod jeg der. På kjøkkenet. Laget hjemmelaget eplemos. Duften av nyskrelte epler som sydet i gryta. Tida stod stille i noen minutter. Jeg er bare 30 år, men akkurat da følte jeg meg litt som min mormor. Syltet og saftet. Gjorde alt selv fra bunnen av. Men den følelsen var helt grei. Nå har jeg hvertfal frysen fylt med deilig eplemos til deilige desserter utover vinteren.  
Uansett alder, kos deg på kjøkkenet.


5 små bokser

  • 1 kg eple
  • 1 1/2 dl vann
  • 3 dl sukker



Skrell og del eplene i biter. Kok møre i en kjele. Mos og tilsett sukkeret
Putre videre i 7-8 minutter.
Avkjøl og frys ned.
Bruk Eplemos til tilslørte høstpiker. oppskriften finner du HER






























Innlegget inneholder produktplassering fra Hansen&co;.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s