Couscoussalat og grillet kyllinglår

IMG_8497

Hjemme hos oss er det alltid couscous i skapet. Likeså er ris og pasta. Da er man safe. Og har du litt grønnsaker og urter, har du en kjempegod lunjs- eller middagsrett. her har jeg grillet kyllinglår i tillegg. Retten er kjempefin å pakke med seg i nisteboksen neste dag. JA, til restemat!

Couscoussalat

  • beregn ca. 1 dl couccous pr. hode
  • 4 dl couscous
  • Rødløk
  • 1/2 sitron eller lime
  • Paprika
  • Tomater
  • 1 neve frisk koriander
  • 1 neve, eks ruccola eller spinatblader
  • Paprika
  • Avocado

Dressing/vinaigrette

  • 2 ss balsamicoeddik
  • 4 ss god olivenplje
  • Salt og pepper
  • 1 fedd hvitløk


Lag couscous etter anvisning på pakken. Hakk ingrediensene til salaten i ønsket mengde og størrelse. Lag vinaigrette og blad i salaten. lar du salaten stå å trekke litt før servering blir den ekstra god. Smak gjerne til med mer sitron og koriander.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s