En sylskarp røver – mitt viktigste redskap

den

IMG_8475

Det er overhodet ingenting som er mer frustrerende enn en sløv kniv. For det første blir man aldri ferdig med matlagingen og faren for å kutte seg er langt mer større enn med en sylskarp kniv. Da går alt av seg selv. Smooth!

Jeg har mange forskjellige type kniver, og valgene mine faller ofte på Victorinox. De er pålitelige, gode og skarpe.
Jeg har nå fått meg en japansk røver av en kokkekniv. Zanmai. En sylskarp japansk luxuskniv. Kniven har treskaft av svart Pakka tre, og laget på gjennomgående tang. Det er også et lekkert metallstykk på enden som bidrar til å gi kniven et godt balansepunkt.

Kniven er perfekt til å skjære løvtynne skiver til sashimi, hakking av urter og tranchering av kjøtt.

En god Zanmai-kniv trenger ikke koste skjorta. knivene kommer i alle prisklasser.
Sjekk ut https://www.skarpekniver.com/ sine nettsider for mer informasjon om knivene. Her får du også nyttige tips og filmsnutter for hvordan man sliper og vedlikeholder en god kokkekniv.

Det er få igjen på lager, så vær kjapp og skaff deg denne japanske røveren i dag.

IMG_8477

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s