Sløyfekylling

Denne kyllingen gjør meg litt mo i knea….Rett og slett fordi den byr på så utrolig mye smak, og blir alltid vellykket. Fyll den med ditt favorittfyll og urter, knyt igjen, og stekes på grillen eller i ovnen.
Superenkelt og gjestene dine vil be deg om å bli for alltid!
Beregn 1 kyllingfilet pr. person. Eller mer….
Rødløk
Frisk chili
Revet ost, jarlsberg, mozarella, cheddar
Fetaost
Litt olivenolje
salt og pepper
Hvitløk
Oliven eller Oliventapenade
Friske urter
 
Her er et lite forslag på hva du kan ha i. Du bestemmer selv, men jeg finhakket og moste alt dette sammen. 
Lag et snitt i kyllingfileten på langsiden, og ha i rikelig med fyll. Knyt igjen med et husholdningstau som tåler varmen. 
Denne varianten er veldig gøy å lage med biffkjøtt også.
 
Kyllingen stekes i 5-6 minutter under lokk. La hvile litt under folie. 

 
Reklamer

3 kommentarer Legg til din

  1. Hei! Magne fra VG her. Nå har jeg lagt innlegget ditt som helgens anbefaling på Lesernes VG, kanskje poster jeg det på Facebook http://www.facebook.com/lesernesvg og twitter http://twitter.com/lesernesvg også 🙂

  2. Anonymous sier:

    Hallo, Æ ville bare sei at det dærre "husholdningstauet" tåler vældig lite i fårhåld te skikkeli garntrå! Det æ det kjærringa bruke.Mvh. Feskarlars.

  3. Bente sier:

    Dette hørtes utrolig godt ut.Elsker kylling og nå fikk jeg et nytt tips.Takk takk:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s