Saltkokte poteter

IMG_7880
Disse potetene blir lett en klassiker. Enten det er til grillmaten, tapasbordet eller til biffen.
 
  • Nypoteter eller Amandinepoteter
  • Salt
  • Vann
Vask potetene, pass på at skallet er helt (hvis ikke vil potetene bli for salte). Ha potetene i en kasserolle. Fyll på med salt til det står kant i kant med potetene. Ha over vann og kok opp, straks potetene er møre, hell av kokevannet.  
La potetene dampes i gryten uten lokk mens du gjør klar resten av måltidet.
Reklamer

3 kommentarer Legg til din

  1. Anonymous sier:

    Hvor mye salt bruker du til potetene? Si til ca. 4 personer. Regner med det er litt mer enn bare en teskje i vannet….

  2. Anonymous sier:

    Hvor mye salt man bruker avhenger av hvor mye poteter du skal koke. Ha i så mye at det nesten dekker potetene. Lykke til:)Tone, SDL

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s