Lam med myntesalsa

IMG_5618

Lam er virkelig høstmat for meg. Nydelige kraftige smaker. Men denne retten kan fint serveres på våren også. Myntesalsaen gir deg et lite hint av våren.

  • 1 liten agurk, hakket
  • 2 ss finhakket rødløk
  • 2 ss god balsamicoeddik
  • 1 ss olivenolje
  • ca. 2,5 dl mynteblader
  • 1 ss sukker
  • 1 ss olje
  • 12 små lammekoteletter (eller fra carreen)
  • Salt og pepper

Server med ovnstekte søtpoteter
Salsa: Bland agurk, rødløk, eddik og olje i en liten bolle. Finhakk mynte, og når du er halvveis i hakkingen, stør du sukker på dem. Ha mynte og sukker i bollen og rør det inn i salsaen.

Varm olje i en grillpanne. stek kjøttet i ca. 2-3 minutter på hver side. Avhengig av tykkelsen. Dryss på salt og pepper. La hvile før servering.

Reklamer