Pirrende kantarell sandwich

IMG_7313

Det er helg. Feire den med å lage deg et nydelig kantarellmåltid. Perfekt følge til et glass vin eller en iskald øl. Har du ikke vært på sopptur, begynner butikkene så smått å selge kantareller i løsvekt nå. Så sett i gang – disk opp!

  • Kantareller
  • Hvitløk
  • Chili
  • Godt smør og Olivenolje
  • Flaksalt og pepper
  • Parmesan
  • Pesto klikk HER for oppskrift
  • Rødløk


Ha kantareller, hakket hvitløk, løk og chili i en stekepanne. Ha over godt med smør og olivenolje. Avslutt med et godt dryss flaksalt og nykvernet pepper.
Server godsakene på en skive grovbrød.(Klikk HER for oppskrift) Gjerne stekt litt i panna med en god skje pesto.
Topp det hele med nyrevet parmesan og noen skiver god spekeskinke eller fenalår.

IMG_7311

Reklamer

2 kommentarer Legg til din

  1. Hønsehuset sier:

    For en inspirasjon mot høsten! Takk!

  2. Så godt dette så ut!Fin blogg du har

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s