Sitron og limespagetti

IMG_7342
En av mine desiderte yndlingsretter. Spesielt når det kommer til ukedager, og ei tidsklemme å presse seg inn i. Retten går lynkjapt å lage og du får mer tid til å synke ned i godstolen og drømme videre, etter denne friske opplevelsen av sitron, hvitløk og nyhøvlet parmesan. Himmelsk hverdag.


4 porsjoner

  • 300 gr spagetti
  • 1 hvitløksfedd
  • Revet skall og saften av 2 sitroner eller lime
  • 4 ss god olivenolje
  • 125 gr parmesan
  • 1 neve bladpersille eller gressløk
  • Flaksalt og nykvernet pepper



Kok spagetti som anvist på pakken. Finhakk hvitløk og ha i en bolle med olje, sitronskall og sitronsaft.
Sil godt av pastaen og bland godt sammen med oljeblandingen, samt nyhøvlet parmesan, urter, salt og pepper.
Hvis du vil ha en litt mer mettende rett, kan du tilsette avocado. Nydelig.

Reklamer

2 kommentarer Legg til din

  1. Hønsehuset sier:

    Oi så enkelt og så godt!!

  2. Mangler noen gode pasta retter. Takk for tipset, virker lovende

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s