Potetsalat med Dijonsennep

IMG_6750

Potetsalaten er et must til grillmaten om sommeren. Men den vanligste varianten er dessverre kjøpt i butikken.  Ikke særlig mettende og ikke særlig sunn. Lager du heller din egen, vil du få et mettende nydelig tilbehør.  Denne varianten har jeg laget med Dijonsennep, olje og masse urter, salt og pepper.  Perfekt til all slags typer kjøtt og fisk.

  • 1 pakke Amandinepoteter eller småpoteter
  • ½ rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 neve urter.
  • 2 ss Dijonsennep
  • Olivenolje
  • Sitronsaft
  • Maldonsalt
  • Pepper

Kutt de største potetene i to og kok nesten møre. Avkjøl under iskaldt vann. Finhakk resten av ingrediensene. Og bland med de avkjølte potetene. Ha over sennep og bland med olje til du får en fin konsistens. Smak til med litt sitronsaft, salt og pepper.

Advertisements