Sennepsaus – et must

Denne sennepsausen er så god at jeg er litt hektet….
Fantastisk å ha til laks, asparges, julematen eller som topping på
en sandwitch eller grønnsaker.
Mulighetene er mange. Tilsett litt hakket dill, så er den perfekt til fiskematen. Prøv selv.
2 ss majones. (Gjerne Hellmans majo….)
1 ss olivenolje
1 ss hvitvinseddik
1 ts Dijon sennep
salt og pepper
evt. dill
Ingrediensene blandes og piskes lett til en glatt saus.
Reklamer

2 kommentarer Legg til din

  1. NateMor sier:

    Denne ble i dag erklært som ny favoritt hos oss i Hønsehuset! Takk!

  2. oi, takk! Gøy å høre:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s